ZAKLJUČEN JE PROGRAM ZVESTOBE – VSAK DOBI WE CARE X FRACHELLA

Program zvestobe, ki je trajal od 01.02. do 31.3.2019. na področju Slovenije in v katerem ste imeli priložnost sodelovati ter osvojiti Frachella nagrade, ki jih je dizajnirala Mateja Škraba (nahrbtniki, torbice, reusable bombažne vreče in zapestnice do izteka zalog) se je zaključil.

Seznam  nagrajenk vseh nagrad se nahaja na linku: (ZAKLJUČEK- FRACHELLA VSAK DOBI)

Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanje v nagradni igri ter jim želimo, da jim nagrade koristijo na  potovanjih. Vabljene, da delite z nami svoje fotke nove Frachella torbe na IN in FB s #wecarexfrachella!

 

Pomembno:

Prejeli smo tudi 164 neveljavnih prijav (prijave brez računa/ brez osebnih podatkov/ kupljeno manj od 2x higijenskih vložkov, kar je bil pogoj za sodelovanje).

Nagrajenke prosim za potrpežljivost pri dostavi, vsi paketi bodo dostavljeni po pošti na navedeni naslov v roku 45 delovnih dni.

V kolikor po današnjem dnevu, 10.4.2019, prispejo veljavne prijave (nalepki, račun na katerem bo datum 01.02. do 31.3.2019 in 2 kosa Violeta vložkov, osebni podatki) bodo upoštevane, nagrada zapestnica pa naknadno dostavljena.

Prijave brez priloženega računa veljajo za neveljavne, pravtako prijave z računi po datumu 31.03.2019 zaradi zaključka Programa zvestobe.  

Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na info telefon: 01/2355-061 ali pa na Facebook strani: https://www.facebook.com/violetawecareslovenija/

Prijava - Program vjernosti