Završen „BIKINI BY ELFS" program

 

ZAVRŠEN JE PROGRAM VJERNOSTI  „ BIKINI BY ELFS"     LJETO 2018

 

Program vjernosti je trajao od 01.05. do 30.6.2018. na području Hrvatske, a svi su mogli sudjelovati i tako osvojiti nagrade koje je dizajnirao hrvatski modni dvojac ELFS- i to bikini ( čak 4.000 komada u 4 različita dizajna)  ili ljetne narukvice ( do isteka zaliha).

 

 

Popis dobitnika svih nagrada se nalazi na linku: http://violeta.com/files/upload/SUDIONICI- PV BIKINI BY ELFS.pdf

 

Ovim putem upućujemo zahvalu svim sudionicima te im želimo ljeto puno smijeha i zabavnih trenutaka uz Violeta We care dizajnerske komade te ih ovim putem pozivamo da nam na IN i FB pošalju ljetne fotke u novim bikinijima, uz #violetawecare i #volimvioletu !

 

 

 

Važne napomene:

 

Zaprimljeno je i 17 prijava bez osobnih podataka (bez imena i prezimena te adrese).

 

Molimo dobitnike za strpljenje oko dostave, svi poklon paketi će biti dostavljeni na kućnu adresu unutar 45 radnih dana te će biti poslani putem redovne poštanske službe.

Ukoliko iza današnjeg dana, dakle 06.07.2018., pristignu ispravne prijave ( naljepnica, račun zaključno sa datumom 30.06.2018. na kojem su 2 kom Violeta uložaka i osobni podatci) iste će biti priznate, a nagrada naknadno i dostavljena.

Prijave bez priloženog računa se smatraju nevažećima, kao i prijave koje sadrže račune iza datuma 30.06.2018., zbog završetka Programa vjernosti.

 

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na besplatni info telefon: 0800 4228 ili mail: elfs@violeta.com

 

Prijava - Program vjernosti