Završen program vjernosti We Care & ELFS | Back to... 2019.

Program vjernosti je trajao od 1.9. do 31.10.2019. na području Hrvatske. Svi su mogli sudjelovati i tako osvojiti nagrade koje je dizajnirao hrvatski modni dvojac ELFS.

Tijekom programa je zaprimljeno 4474 ispravnih prijava te su nagrade putem slučajnog odabira raspoređene iz nagradnog fonda:

500 kom torbi

1000 kom pernica

2974 kom privjesaka


Popis sudionika sa pripadajućim nagradama se nalazi na linku - http://violeta.com/files/upload/We Care & ELFS program vjernosti - Popis dobitnika.xlsx

Ovim putem zahvaljujemo svim sudionicima i pozivamo sve da šalju fotografije svojih WeCarexElfs dizajnerskih komada na naš Facebook ili Instagram uz #violetawecare i #volimvioletu !

 

Važne napomene:

Zaprimili smo i 404 nevažeće prijave. Ukoliko ste se prijavili u program vjernosti ali se vaše ime ne nalazi na popisu dobitnika, molimo vas da nas kontaktirate.

Također smo zaprimili nekoliko prijava koje su ispunile uvjete za sudjelovanje, ali s nepotpunim podacima. Takve prijave označene su crvenim slovima na popisu dobitnika. Molimo dotične dobitnike da nam se jave s punim podacima.

 

Molimo dobitnike za strpljenje oko dostave, svi poklon paketi će biti dostavljeni na kućnu adresu unutar 45 radnih dana te će biti poslani putem redovne poštanske službe.

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-mail adrese elfs@violeta.com ili na besplatni info telefon: 0800 4228.

 

Hvala svima na sudjelovanju!

 

Prijava - Program vjernosti