Дел од групација

DNEVNI ULOŠCI

Дневни влошки

Air Fit дневни влошки- Заземи поза,покажи став!
Long,Normal и Кантарион на избор

Идеални ако сте во исчекување на менструација или за секојдневна употреба и 24h свежина

Flexi Form технологија која овозможува влошката да остане на место = прилагодување на разните движења на телото ; одење,трчање,вежбање, се станува поедноставно и посигурно

0% иритација, бои и додатни мириси- дерматолошки тестирани и 100% сигурни за вашето здравје.

4 слојна Air Dry технологија која овозможува врзо сушење

Од нашата линија на дневни влошки , најдобро продавани се оние со екстракт на кантарион или Господска трева. Маслото од кантарион влијае позитивно на воспаленија и иритации, како и помага во неутрализација на непријатните мириси.