Novo.

Dobro je biti dobar

Kažu da sve dobre stvari nikad ne dolaze same, tako je i kod AIR FIT uložaka pa krenimo redom:

1. AIR FIT osiguravaju 0% iritacija.
Naši proizvodi su bez bojila i elementarnog klora. Bez previše filozofije, to znači da ne ispuštaju onečišćujuće tvari koje se zovu dioksini u vaše tijelo.

2. Zaboravite na parfeme.
Zauzimamo čvrsti stav- NE mirisima. Iako smo tijekom mjesečnice opterećeni i mirisima, ipak ne želimo narušiti pH ravnotežu intimnog područja.

3. Dermatološki testirani, tako da se uistinu možete osjećati dobro u svojoj koži.
Svi materijali koje koristimo za izradu Air Fit uložaka su testirani kako bi vašu kožu zaštitili od iritacija.
Pomažemo zaboraviti da je menstruacija tu- tko još ima vremena za svrbež ili bilo kakvu nelagodu.

4. Odabrani materijali za 100% siguran proizvod.
Svaki element AIR FIT uložaka prošao je intenzivnu provjeru kvalitete i sigurnosti od strane našeg specijalističkog tima. Ovi strastveni stručnjaci su izuzetno pedantni i osiguravaju da su naši ulošci potpuno sigurni za upotrebu. Procjene uključuju analizu kemijskih nečistoća, toksikološke testove i studije sigurnosti prema koži intimnog područja. Krajnja misija? Pružanje proizvoda koji su sigurni i blagi prema vašoj koži.

5. Imamo standarde.
Naša proizvodnja, u kojoj se događa sva čarolija je uspješno prošla i rigorozna ispitivanja kako bi AIR FIT ulošci bili certificirani i sigurni za sve vas i za naš planet.
Certifikati ISO 9001 i ISO 14001 su standardi svjetske klase za sustav upravljanja kvalitetom i utjecaja na okoliš, a potvrđuju da za vas proizvodimo apsolutno najbolje uloške. To nije sve- IFS kao najzahtjevniji standard osigurava da je svaki uložak i svaka pojedina Intimo maramica jednako kvalitetna.

6. Imamo stav – odnosimo se odgovorno prema planeti.
Otpad se ne mora baciti, potrebno ga je samo prenamijeniti. U suradnji sa europskim partnerima otpadni materijal nastao u proizvodnji naših uložaka pretvara se u korisnu energiju. Dajući mu novu namjenu, do kraja 2020. godine spriječit ćemo čak 73 tone otpada od toga da postane smeće!

7. Dobro je biti dobar.
Zauzeli smo stav da ćemo kao društveno odgovorna kompanija raditi savjesno i prema etičkim načelima. Izuzetno smo bliski s našim dobavljačima sirovina tako da očekujemo da i oni rade na isti način. Ne koristimo životinje u našim testiranjima i tome se čvrsto protivimo- mi smo Cruelty free. Tražimo načine da ojačamo kontrolu u našem opskrbnom lancu kako bismo osigurali da i naši dobavljači materijala pokazuju istu tu ljubav prema našim krznenim prijateljima.
Kroz razne partnerske projekte doniramo svoje proizvode i financijsku pomoć najpotrebitijima u našem društvu, stavljajući snažan naglasak na pomoć najmlađima i nježnijem spolu.

8. Kupujmo domaće.
Podržimo domaću proizvodnju i čuvajmo radna mjesta.