VRIJEME JE DA SE NAPOKON POČNE PRIČATI O OVOJ TABU TEMI

Budimo realni- prirodne stvari ponekad nisu ugodne, a mi mislimo kako je napokon vrijeme da prekršimo pravila i pričamo o ovoj tabu temi.
Zbog čega se toliko ustručavamo čak i samo razgovarati o „poslu“ koji obavljamo u toaletu ? Vrlo često trpimo i izbjegavamo obavljanje nužde kada smo na nekom javnom mjestu, u uredu, kada prespavamo kod prijatelja ili oni kod nas, a da ne spominjemo prve spojeve ili odlazak kod rodbine.
Najveća fobija koju imamo vezana je uz neugodan miris koji ostaju iza nas nakon korištenja toaleta i koji se nemilosrdno širi prostorom. Koliko puta smo se i sami uvjerili da za ovaj problem nije dovoljna upotreba osvježivača ili parfema, štoviše u tom slučaju imamo i kontraefekt.
Toliko smo naučeni da se sramimo razgovarati o potrebama i nuždi, da se čak i na sam spomen takvih stvari namrštimo, a postoji i stručni naziv za ovaj socijalni strah- Koprofobija – to je iracionalni i neopravdan strah prema izmetu.
No, ne brinite- ono što je nekada bilo samo san ili nedostižna ideja, danas je tu !
Predstavljamo vam Pre Poo.
Pre Poo potpuno mijenja iskustvo korištenje toaleta vama, ali i onima koji ga koriste nakon vas, na način da sprječava pojavu neugodnih mirisa i prije nego što nastanu- ozbiljno !
To je proizvod koji na jednostavan način ulazi u rutinu korištenja toaleta, kako bi takvo iskustvo bilo opuštajuće i bez nepotrebnih briga, posebno u prostorima koje dijelimo sa drugima.

Ovaj revolucionarni toaletni sprej vas oslobađa neugodnih mirisa, a samim time i neugodnih misli, jer postoje puno važnije stvari o kojima se trebate brinuti.
Miče fokus i brigu oko potrebe koju * svi * imamo.

Korištenje je jako jednostavno, potrebno je: protresti bočicu prije upotrebe, pošpricati 2-3 puta unutar wc školjke, obaviti sve što je potrebno i voilà !
Pre Poo je kombinacija eteričnih ulja te strogo čuvanih sastojaka, koji mu daju izvanrednu funkciju, kako bi toalet iza vas ostao nevjerojatno mirisan, oslobađajući vas brige i srama zbog velike nužde. Jer na kraju krajeva, to je nešto sasvim prirodno.
Važno je što je unutra ! Zato u Pre Poo spreju ne koristimo:
o Parabene
o Formaldehide
o Organske plinove, pod tlakom
o Etanol

Stalo nam je do vašeg zdravlja, vašeg WC-a i ovog dragocjenog svijeta u kojem živimo. Zato ne koristimo NIKAKVE jake kemikalije, a moć Pre Poo-a je u dobrim sastojcima i malo čarolije.
Za razliku od ostalih osvježivača, Pro Poo je siguran za udisanje i siguran za ispiranje.

Nevjerojatno je kako malo svježine može utjecati na vaš toalet, prijateljske ili ljubavne odnose – na vaš život !

#FlushWithoutBlush