Дел од групација

AIR FIT

AIR FIT

Air Fit хигиенските влошки - Заземи поза, покажи став!
Night, Normal и Super + на избор

0% пропуштање - 500x впивливи перничиња на површината кои впиваат од 40мл до 135мл течност

ГРАТИС интимни марамици во секое пакување

Иновативен NOISE FREE - пакет за дискретно фрлање без шушкање. 0% иритација, бои и дополнителни мириси = дерматолошки тестирани .

0% иритација, бои и додатни мириси- дерматолошки тестирани и 100% сигурни за вашето здравје.

24h свежина и удобност Идеални ако сте во исчекување на менструација или за секојдневна употреба и 24h свежина

Flexi Form технологија која овозможува влошката да остане на место = прилагодување на разните движења на телото ; одење,трчање,вежбање, се станува поедноставно и посигурно