Дел од групација

CLASSIC

CLASSIC

Потполно чувство на заштита
Со суперапсорбирачки капсули

Максимална заштита и впивање- материјали кои впиваат и ја распоредуваат течноста рамномерно по целата површина во рок од неколку секунди

ODOR CONTROL функција- за неутрализација на непријатни мириси

Со дополнителен благ мирис за чувство на свежина.Мирисот се додава под површинскиот слој, за парфемот да не дојде во контакт со кожата.

Гратис влажни марамчиња во секое пакување.