Дел од групација

COTTON

COTTON

Целодневно чувство на нежност и сигурност
Normal и Super + на избор

Со мек површински слој нежен како памук .

0% иритации - потврдено од ИСПЕ институт во Италија, за евалуација на производи кои доаѓаат во допир со кожата.

0% бои, мириси,вештачки белила = дерматолошки тестирани

Со апсорбирачки меки капсули за целодневно чувство на сувост.

Ултра тенко јадро за максимална удобност и дискреција

Гратис интимни марамици во секое пакување Назад кон листата