Дел од групација

INTIMO

INTIMO

Интимни марамици со нежна формулација
Блага нега со екстракт од чајно дрво

Направени од plant based airlaid материјал кој содржи 80% целулоза од обновливи извори.

Со екстракт од чајно дрво, карактеристично по своите антисептички својства.

Без штетни состојки

Ph на интимната регија - не ја оштетуваат осетливата кожа на интимната регија

Дерматолошки тестирани и сигурни по вашето здравје

сигурно за отстранување низ wc школката