Дел од групација

Makeup

Make Up

Beauty & make up марамици со мицеларна вода и арганово масло
Ја отстрануваат шминката од лицето, ја негуваат и нежно ја чистат кожата

Формулата содржи молекули на мицели кои ја собираат

100% чисто, мароканско арганово масло, ги остранува остатоците од шминка без оставање на масни траги.

Без состојки од “ црната листа”

Дерматолошки тестирани - минимален ризик од можни иритации и алергии.

Во состав на нашите make up марамици не е само обична H2O , туку вода која е со медицински степен на чистота.

Го чуваат природниот хидролипиден слој на кожата и нејзината pH рамнотежа. Покрај тоа богати се со состојки кои и влијаат добро на кожата , како што се витамин Б3 и витамин Ц.