Дел од групација

PRE POO

PRE POO

Мини спреј за користење пред ‘’ олеснување “ во тоалетот. Пакување од 50мл.

Pre Poo спрејот , целосно го менува вашето искуство при користење на тоалетот , како и на оние кои го користат после вас, на начин кој спречува појава на непријатни миризби уште пред нивното создавање!

Користењето е многу едноставно, потребно е само : да го протресете шишенцето пред употреба, да испрскате 2-3 пати во ВНАТРЕШНОСТА на wc школката - не во воздух, да ја извршите физиолошката потреба и voila- после вас ќе остане само свеж мирис на цитрус!

Безбеден и сигурен за вдишување, затоа што во овој револуционерен спреј не користиме НИТУ ЕДНА јака хемикалија. PRE POO е без парабени,формалдехид , етанол и органски гасови под притисок.

Станува збор за комбинација на етерични масла и строго чувани состојки, кои му ја даваат оваа извонредна функција. Неверојатно е како малата свежина може да влијае на вашиот тоалет и на мегучовечките односи - на вашиот живот!